16 ianuarie 2021

András Molnár deschide lista UDMR Timiș pentru Camera Deputaților

András Molnár

Consiliul Reprezentanților Județeni Timiș a decis ca András Molnár să deschidă lista la Alegerile Parlamentare pentru Camera Deputaților. Tânărul avocat este de opt ani membru activ în conducerea județeană a Uniunii.

„UDMR Timiș consideră deosebit de importantă reprezentarea comunității în Camera Deputaților, având în vedere că maghiarii au pierdut locurile din Consiliul Local, implicit și postul de viceprimar al municipiului Timișoara. Lipsa reprezentării poate afecta viața culturală, educațională, religioasă și va avea efect și asupra comunităților”, transmit reprezentanții maghiarilor.

Consiliul Reprezentanților Județeni a ales un om în care maghiarii din Banat au încredere, care poate să apere interesul timișenilor în politica mare din Capitală. „Votul pentru Parlamentul României este deosebit de important pentru maghiarii din Banat. Este ultima șansă în următorii patru ani ca oamenii din această zonă să fie reprezentați. Dacă nu vom reuși să avem un deputat în București vor veni ani grei pentru comunitatea noastră”, a declarat, la rândul lui, András Molnár.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: