Andrada Iova este noul președinte al TNL Timișoara

tnl Timișoara

Andrada Iova, noul președinte al TNL Timișoara

Organizația TNL Timișoara și-a ales noua conducere. Pentru prima dată, în funcția de președinte a fost aleasă o tânără.

Alegerile de la TNL Timișoara s-au desfășurat în prezența liderilor filialei: Alin Nica, președintele PNL Timiș, secretarul general Dănuț Groza, Cosmin Tabără, președintele PNL Timișoara, și deputatul Cosmin Șandru. Au participat, de asemenea, Andrei Cotețiu, președinte interimar al TNL Timiș, și Ionuț Sîrbu, singurul candidat anunțat pentru președinția organizației județene de tineret.

Au votat peste 100 de tineri care au ales noua structură a Biroului Politic Local: președinte – Andrada Iova, prim-vicepreședinți – Darius Todorescu și Georgiana Taloi, vicepreședinți – Paul Luminosu, Andrea De Rosa, Codruța Dragomir, Marius Novacovici, Alexandru Gruescu, Alexandru Olaru, Cristian Petre, Adina Leaha, Bogdan Medelean, Raul Gherghina, Răzvan Truțan, membri – Alexandru Suru, Sergiu Bocșe, Dan Orbulescu, Ovidiu Găină, Adrian Dumitrașcu, Gabriel Morar, Alexandru Orășan, Alexandra Vîlcea, Andreea Dobrin, Raji Jawwash, Laurențiu Birhan. Poziția de secretar general va fi ocupată de Alin Bătrîn, secondat de doi adjuncți: Marisa Indrei și Anisia Balaban.

„Le mulțumesc celor care astăzi mi-au acordat sprijinul și încrederea. Este o responsabilitate uriașă pentru că organizația de tineret din Timișoara este nu doar cea mai mare din județ, dar și cea de la care există cele mai multe așteptări. Orașul acesta care ne e atât de drag suferă din cauza unei administrații care lasă de dorit. Avem datoria să ne cerem orașul înapoi pentru că Timișoara trebuie să redevină cu adevărat orașul tinerilor, în care să găsim de la oportunități profesionale, la festivaluri celebre”, a declarat Andrada Iova, prima femeie președinte a TNL Timișoara.