Amenzi pe șantierele din Timișoara. 20.000 lei, la un singur imobil / FOTO

Sunt sute de șantiere mici, dar și unele foarte mari deschise în Timișoara. Ele produc deșeuri și poluare, așa că polițiștii locali le-au luat la verificat. În ultimele două săptămâni au dat amenzi de aproape 30.000 de lei, din care două treimi pentru un șantier din zona Modern.

În ultimele 15 zile, polițiștii locali au făcut verificări și reverificări zilnice la 42 de șantiere din Timișoara. Au fost date șase amenzi, în valoare totală de 9.500 de lei, pentru murdărirea căilor publice, neluarea măsurilor de amenajare a rampelor pentru spălarea roților și depozitarea direct pe trotuar de materiale de construcții. Sancțiunile au fost aplicate în șantiere de pe str. Marin Constantin – Calea Torontalului, Ion Ionescu de la Brad, Marginii – Aradului, str. Ion Românu, Tristan Tzara sau Măgura.

O societate care a deschis un șantier pe strada Renașterii a primit 20.000 de lei amendă, pentru gestionarea neconformă a deșeurilor. „Poliția Locală Timișoara atrage atenția atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice să ia toate măsurile legale privind gestionarea deșeurilor din construcții, pentru a evita astfel aplicarea de sancțiuni contravenționale drastice”, transmit reprezentanții instituției.

About Post Author