4 aprilie 2020

Amenzi de 88.000 de euro în 24 de ore, în Timiș, pentru cei care umblă pe străzi

Amenzi

Timișenii par să respecte izolarea și carantina, dar nu și restricțiile de circulație. 256 dintre ei au luat amenzi în ultimele 24 de ore, iar sancțiunea medie depășește 1.600 de lei.

Continuă verificările făcute de Poliție și Poliția Locală printre cei aflați în izolare sau carantină în Timiș. Au fost căutate acasă 2.289 persoane, la 1.244 adrese. Rezultatul? „Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu”, transmite Instituția Prefectului.

Nu la fel de bine stau lucrurile însă în ceea ce privește restricțiile de circulație. Vă reamintim, de miercuri, 25 martie, România este în carantină totală. Asta înseamnă că deplasările în afara locuinței trebuie limitate cât de mult se poate. Nu toată lumea înțelege însă cât de importantă este respectarea acestor reguli. Aici intervin amenzi. „În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 256 de sancțiuni contravenționale în valoare de 422.601 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației”, a mai comunicat aceeași sursă.

1 thought on “Amenzi de 88.000 de euro în 24 de ore, în Timiș, pentru cei care umblă pe străzi

  1. Ar trebui sa verifice si printre blocuri, stau oamenii la aer, la garaje, socializeaza in grup, de parca fiecare zi e o zi normala din viata fiecaruia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: