Amenzi de 12.000 lei la Epic. Clubul ar putea rămâne și fără autorizație

epic

Clubul Epic a fost amendat cu 12.000 lei, pentru petrecerea din seara de sâmbătă, și ar putea rămâne și fără autorizație de funcționare. Cei care au participat la party vor fi amendați și ei. După ce vor fi identificați.

Petrecerea de închidere a sezonului de la Epic Vară s-a lăsat cu amenzi și verificările încă nu sunt gata. Clubul anunțase, pe rețelele de socializare, pentru vineri și sâmbătă, 23-24 octombrie, evenimentul „Closing Weekend”. Dacă vineri, până la miezul nopții, s-a putut ține petrecerea, sâmbătă, ea nu ar fi trebuit să se țină, în condițiile noilor reguli impuse de CJSU, după ce Timișoara a trecut de indicele de infectare de 3 / 1.000 de locuitori.

Și totuși… pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o petrecere în toată regula, în care nici vorbă de măști sau măsuri de distanțare. Polițiștii au ajuns la club la un moment dat, însă acesta era închis deja. Măsurile au fost anunțate duminică.

„Administratorul societății a fost sancționat contravențional, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind diminuarea impactului de risc, cu două amenzi, în valoare totală de 12.000 de lei. De asemenea, o echipă operativă a IPJ Timiș desfășoară activități de vizionare a imaginilor din interiorul societății comerciale, în vederea identificării persoanelor care nu au respectat legislația incidentă, pentru a fi sancționate. Totodată, se ia masura sesizării autorităților competente, în vederea suspendării autorizației de funcționare”, a transmis IPJ Timiș.

De clubul Epic se ocupă Sebastian Răducanu și partenerul său de afaceri, Tinu Vidaicu. Primul este secretar executiv al PSD Timiș, proaspăt consilier local la Timișoara și candidat la Senat.