Amendată de 10 ori, sala de sport de pe Torontalului e deschisă și acum

Smartfit

sursa foto: Arhivă

Legea bunului plac, la Timișoara. Sala de sport din Calea Torontalului funcționează în continuare, pe altă firmă, tot fără avize. Asta, deși a fost amendată de 10 ori până acum!

Polițiștii locali de la Serviciul Inspecție Comercială au verificat din nou sala Smarfit de pe Calea Torontalului. De această dată, au fost însoțiți și de polițiști de la Poliția Municipiului Timișoara. Au fost date încă două sancțiuni contravenționale pentru neafișarea acordului de funcționare și lipsa vizei anuale pe acesta, pentru societatea Megatrans, care a luat locul societății Smart Fitness, după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli.

Sala de sport a fost verificată până acum de mai multe ori, deoarece au existat sesizări de la cetățeni că funcționează în continuare și își poate pune în pericol clienții, din cauza lipsei documentației necesare de funcționare. Nici noua societate nu deține autorizațiile de care are nevoie pentru a funcționa în legalitate.

În ultima perioadă, polițiștii locali au aplicat reprezentanților sălii de sport un număr de 10 sancțiuni în valoare de 13.200 lei. Și alte instituții au verificat societatea respectivă, urmând a face publice la rândul lor rezultatele. Vă reamintim, în ianuarie, sala de sport ar fi trebuit închisă, pentru că nu avea aviz de securitate la incendiu.

About Post Author