Amendat cu 1.500 de lei pentru că a înjurat polițiștii locali

polițiștii locali

Zeci de șoferi au fost sancționați, în ultima lună, de polițiștii locali, pentru că n-au vrut să se legitimeze sau au înjurat agenții. Unul dintre ei a primit 1.500 de lei amendă, fiind oricum recidivist.

Nu refuzați să prezentați polițiștilor locali actele, dacă vi se cer, și nu vă apucați să-i faceți troacă de porci pe agenți. Reprezentanții PLT spun că oricum nu scăpați și, în plus, veți primi amendă și pentru comportament nepotrivit. În principal, este vorba despre șoferi care și-au lăsat mașinile în locuri nepermise. „Numai de la începutul acestei luni, polițiștii locali au aplicat 84 de sancțiuni pentru astfel de fapte. Pe lângă sancțiunile aplicate pentru refuz de legitimare sau adresarea de injurii, cei depistați sunt sancționați și pentru oprire, respectiv staționare”, spun polițiștii.

Ultimul care a plătit „onoarea nereperată” a unor agenți este B.R.M., 49 de ani, din Timișoara. Omul era în trecere cu mașina pe lângă stația taxi din zona Piața Badea Cârțan. A văzut polițiștii locali care lipeau autocolante pe autovehiculele parcate neregulamentar. S-a oprit lângă ei, a început să-i înjure, opoi a refuzat să se legitimeze. A fost amendat cu 1.500 lei. „Iubirea” bărbatului față de PLT are și o explicație: anterior, el a mai fost amendat de cinci ori pentru oprire și staționare neregulamentare…

About Post Author