Amazon deschide birou la Timișoara. Undeva spre jumătatea anului

Compania Amazon, care are deja peste 2.500 de angajați în România, vrea să deschidă în acest an încă trei birouri. Unul dintre ele va fi la Timișoara și se va concentra pe lansarea de noi produse și servicii.

amazon

Gigantul Amazon vrea să angajeze încă 500 de oameni în România, până la finele lui 2021, spune zf.ro. Este vorba despre trei birouri, care vor fi deschise în Timișoara și la Iași. Cel din Timișoara va fi funcțional din al doilea trimestru al anului și se va concentra pe linia Amazon Devices.

„Suntem foarte bucuroși să deschidem noile birouri și să adăugăm încă 500 de locuri de muncă în Timișoara și Iași. Noile birouri vin cu multe oportunități pentru profesioniștii din domeniile software și operațiuni. Ei vor avea șansa să inoveze și să îmbunătățească produsele și serviciile noastre ce sprijină clienții Amazon din întreaga lume. În viitor, echipele noastre vor beneficia de clădiri de birouri moderne, cu facilități de cea mai bună calitate și de o colaborare și susținere îmbunătățite. Suntem încântați că ne putem continua investițiile în România”, spune Octavian Tănase, General Manager, Amazon România.

Se fac deja recrutări pentru pozițiile din București și Iași. Primul birou Amazon a fost deschis în România în 2005. De atunci, compania a investit în țara noastră peste 100 de milioane de euro.

About Post Author