Alina Sperlea, candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița. Via PSD

alina sperlea

sursa foto: Facebook / Alina Sperlea

PNL o va susține, aproape sigur, la Primăria Dumbrăvița pe Alina Sperlea, din partea PSD. Asta, după ce îl anunțase drept candidat pe Cristian Rusu, preşedintele organizaţiei locale a partidului. Acesta ar urma totuși să-și continue cursa electorală, din postura de independent.

Șefii din Timiș ai PSD și PNL au reușit, aparent, să se înțeleagă asupra susținerii unui candidat comun și în Dumbrăvița. Alfred Simonis și Vasile Blaga au bătut palma, spun surse politice, asupra candidaturii Alinei Sperlea, în dauna lui Cristian Rusu. Sperlea a venit în PSD din Pro România, ea fiind, de altfel, consilier local din partea acestui partid, la Dumbrăvița.

Cristian Rusu este fratele lui Raimond Rusu, primarul PSD din Becicherecu Mic și naş al preşedintelui CJ Timiş, Alin Nica. Acesta a început deja să investească în campania sa electorală, din partea PNL, producând, deja, mai multe „cartoline” distribuite pe rețelele de socializare și organizând chiar și o conferință de presă.

E foarte posibil ca Rusu să candideze totuși ca independent, pentru că ar fi început să ceară oferte de prețuri de la diverse publicații. El nu poate merge nici la Alianța Dreaptă Unită, care are un candidat absolut sigur: Horia Bugarin, actualul primar din Dumbrăvița, membru USR.

About Post Author