Alfred Simonis s-a „luptat” iar cu George Simion. Ca să-l apere pe Marcel Ciolacu

alfred simonis

Reprezentanții AUR în Parlamentul României au dat, marți, piept cu sancțiunile impuse pentru comportamentul în Camera Deputaților, primind doar câte zece secunde de exprimare la microfon, în plen. Supărați, în frunte cu liderul George Simion, ei au luat cu asalt biroul liderului PSD, dar acesta era apărat de deputatul de Timiș Alfred Simonis.

Cei doi s-au gratulat cu epitete care mai de care, în cadrul unui dialog „de luptă”. PSD-istul Alfred Simonis a deschis dialogul transmis live pe Facebook de Simion. „Ai venit cu interlopii după tine? Ai niște interlopi care agresează, care împing oameni care jignesc. Ai niște interlopi, niște huligani”, a spus Simonis.

George Simion: Dumneavoastră ați furat din buzunare în Anglia?

Alfred Simonis: Ești cunoscut ca un agent sovietic. Există informații conform cărora te-ai întâlnit cu agenți sovietici, agenți ai KGB, agenți ai serviciului secret rusesc, care te instruiesc cu privire la cum să te comporți în România.

George Simion: Ați furat din buzunare în Anglia? Am venit aici să vorbim cu domnul președinte Ciolacu.

Alfred Simonis: Ați băgat în Parlament niște infractori, niște golani. Pe unii i-ai dat afară din partid…

George Simion: Serios? Dumneavoastră fiind de meserie valutist. Ce firme controlați cu fratele dumneavoastră în Timiș?

Nu e prima dată când Alfred Simonis, deputat de Timiș și lider al grupului PSD din Cameră, e în clinciuri cu parlamentarii AUR. În urmă cu un an, el s-a certat, în Comisia de regulament, cu Titi Stoica și același George Simion.

About Post Author