28 octombrie 2020

Alfred Simonis (PSD): Inclusiv de la București s-a dorit înlocuirea lui Nicolae Robu

nicolae robu

Nicolae Robu a pierdut Primăria Timișoara și pentru că a făcut multe greșeli, dar și pentru că a fost sabotat. Atât de la Timișoara, cât și de la București. Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, spune că s-a dorit înlocuirea lui Robu din funcție.

Președintelui PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, i s-au adeverit suspiciunile. „Nicolae Robu a pierdut meritat Primăria Timișoara, a făcut foarte multe greșeli (…) Acum, mulți dintre cei care erau atașați valorilor și comportamentului domnului Robu, dintr-o dată sunt mari USR-iști. Poate că asta e o lecție și pentru domnia sa. E limpede că Nicolae Robu a fost sabotat din interiorul PNL, a existat o înțelegere între colegii săi de la PNL și USR, de care nu știa. Personaje importante din PNL au ieșit și au anunțat că vor vota Dominic Fritz la Primăria Timișoara și Alin Nica la CJ. Am avut un blat între PNL si USR pentru a-l înlocui pe Nicolae Robu”, susține social-democratul.

„Nicolae Robu a fost sabotat și de Guvernul Orban”

Simonis merge și mai departe și spune că PNL a vrut cu orice chip să scape de Robu. „Nicolae Robu n-a fost sabotat doar de propria persoană (…) și de PNL, dar a fost sabotat și de București, de Guvernul Orban. În afară de resursele proprii ale PMT, care sunt insuficiente pentru a dezvolta un oraș de dimensiunile și pretențiile acestuia, Guvernul Orban nu a venit cu niciun fel de sprijin în favoarea lui Nicolae Robu, într-un oraș în care e conducere liberală. Ne-am fi așteptat ca Nicolae Robu să fie sprijinit de la București (…) E o dovadă în plus că inclusiv național s-a dorit înlocuirea lui Nicolae Robu”, a mai declarat președintele PSD Timiș.

Simonis mai spune că este deranjat de termenul de „revoluție” folosit de primarul ales. „Sper ca domnul Fritz să se limiteze la realizările lui de până acum și să nu mai folosească acest termen într-un oras în care Revoluția are o cu totul altă însemnătate”, afirmă deputatul. Alfred Simonis a făcut un apel la cei care au câștigat alegerile locale: să lase lupta „pe ciolan” și să stabilească repede cine va ocupa funcțiile de viceprimari și vicepreședinți de CJ.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: