17 ianuarie 2021

Alfred Simonis: Ar trebui ca PSD să fie prima opțiune a președintelui Iohannis pentru premier

alfred simonis

Social-democrații din Timiș sunt și ei rezervați în ceea ce privește rezultatele exipollului. Alfred Simonis crede că președintele Klaus Iohannis ar trebui să numească un premier de la PSD.

„Aș spune doar că estimările pe care le-am văzut dau PSD în față, cu o diferență substanțială, greu de întors în urma numărătorii voturilor. Am primit cu oarecare moderație acest rezultat. Nu pentru că ne nemulțumește, ci pentru că situația în care se află astăzi România obligă clasa politică la moderație, îngrijorare, preocupare și la a identifica soluții pentru a depăși această criză sanitară și economică și nu pentru a face petreceri. Specialiștii și soluțiile pe care PSD le-a pus la dispoziția românilor, schimbările și reformele care s-au produs prin PSD au fost bine recepționate de electorat. Modul haotic în care Ludovic Orban și guvernul liberal au gestionat această țară, dar și un președinte haotic, agresiv, care a făcut campanie pe față PNL, i-au iritat pe români și au făcut ca intenția de vot pentru PNL să scadă”, a declarat Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Potrivit acestuia, PSD trebuie să fie prima opțiune a președintelui pentru a forma guvernul. „Premierul interimar să încerce să-și configureze o majoritate. Obligația președintelui este, după ce numărătoarea va confirma scorurile, prima opțiune a dânsului pentru premier să fie PSD”, a conchis Simonis.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: