28 noiembrie 2020

Ai Lamborghini, ai tupeu! Olandez amendat de două ori în două zile

lamborghini

Ce dacă e zonă pietonală? Când ai Lamborghini, te „dai” lejer prin Cetate. În plus, trebuie să apară poze în presă, ca să afle și polițiștii locali minunea. Un olandez a fost amendat de două ori în două zile.

A venit la Timișoara cu mașina lui verde turbat și a crezut că face furori. Un olandez de 21 de ani, posesorul unui excentric Lamborghini Gallardo, a fost amendat de două ori în două zile de polițiștii locali. Asta, după ce s-a plimbat nestingherit cu mașina prin centrul istoric, zonă interzisă total autovehiculelor.

Agenții anunță „victoria” și spun că au trecut la sancțiuni „în urma unor semnale apărute in mass-media locală”. Practic, a fost nevoie ca poze cu mașina-minune să apară pe site-urile de știri, ca s-o vadă și oamenii legii. „Polițiștii locali cu atribuții pe linie de circulație rutieră au depistat, identificat și sancționat contravențional pe numitul D.S, cetățean de origine olandeză, în vârstă de 21 de ani, posesor al unui autovehicul marca Lamborghini Gallardo, care a încălcat în mod flagrant normele și regulile de conduită rutieră (…) în speță, nu a respectat restricția de acces interzis reglementată prin indicator rutier, în zona Pieței Unirii, respectiv str. Augustin Pacha”, transmit cei de la PLT.

Ei anunță și că olandezul mai fusese sancțoionat o dată, cu două zile înainte, pentru că parcase mașina pe strada Palanca. De altfel, Lamborghiniul fusese surprins parcat și pe Calea Al. I. Cuza, pe una dintre benzile de circulație.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: