Aglomerație la frontieră. 80 de minute, timp de așteptare la Nădlac II

frontieră

Peste un sfert de milion de oameni au tranzitat, în ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei. Cei mai mulți au fost pe sensul de ieșire din România. Mare atenție! La Cenad și Nădlac se așteaptă peste o oră!

În ultimele 24 de ore, anunță Poliția de Frontieră, prin punctele de trecere a frontierei au trecut peste 254.100 persoane, cetățeni români și străini. Dintre aceștia, 149.500 au fost pe sensul de ieșire din țară.

„Recomandăm participanţilor la trafic folosirea tuturor punctelor de trecere a frontierei de la granița româno-ungară. Sunt 11 puncte de trecere cu specific rutier pe raza judeţelor Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare. În total, sunt disponibile, atât pe sensul de intrare în țară, cât şi pe sensul de ieşire, câte 58/53 de benzi de control pe sens”, transmite PF.

Informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line. Sâmbătă la prânz, conform aplicației, la Cenad, timpul de așteptare era de 60 de minute. La Nădlac II, pe autostradă, șoferii erau nevoiți să aștepte 80 de minute.

About Post Author