Adriana Deaconu, șef interimar la Dezvoltare în PMT. A plecat în 2016 la CJ

După aproape cinci ani petrecuți în CJ Timiș, unul dintre foștii angajați ai PMT s-a întors… la matcă. Adriana Deaconu este acum director interimar al Direcției de Dezvoltare.

Adriana deaconu

În toamna lui 2016, câțiva funcționari din Primăria Timișoara, condusă pe atunci de Nicolae Robu, au decis să se transfere la CJ Timiș, unde era proaspăt instalat președinte Sorin Grindeanu. Printre aceștia, Laura Koszegi, șefa Direcția Patrimoniu, Marius Onețiu, șeful Biroului Hidrotehnic, și Adriana Deaconu, care lucra, la acea vreme la Serviciul Proiecte cu Finanțare Internațională.

Noua administrație a contactat o parte din cei plecați. „Am luat legătura cu foarte mulți oameni care au lucrat în primărie înainte. Am vrut să cunoaștem mai multe perspective, să cunoaștem oameni experimentați în administrație și mă bucur că din acest proces am reușit, de exemplu, să o transferăm pe Adriana Deaconu”, spune Dominic Fritz.

Aceasta este acum director interimar la Direcția de Dezvoltare, post rămas neocupat. „După plecarea Magdalenei Nicoară la Urbanism, prin transfer, Adriana Deaconu s-a întors ca șef Serviciu Proiecte Europene. Momentan este director interimar la Direcția de Dezvoltare”, explică primarul.

Înainte să revină în primărie, Deaconu era șefa Serviciului Strategii și Managementul Proiectelor din CJ Timiș.

About Post Author