3 iulie 2020

Adrian Orza nu mai e independent! Îl susține PSD, fiindcă știe ce înseamnă să conduci un oraș

orza

S-a tot chinuit să găsească un candidat, dar n-a reușit. În PSD Timiș nu există nimeni care să fie dispus să intre în cursa pentru Primăria Timișoara. Invocând lipsa orgoliilor, social-democrații îl susțin pe Adrian Orza.

„Timișoara are neșansa ca de opt ani să fie condusă de un primar care și-a construit toată strategia administrării orașului pe interese, circ, haos, demagogie, lipsă totală de respect pentru cetățean. În repetate rânduri am sancționat derapajele, deseori am reacționat, dar acum este momentul să mergem la un alt nivel. Nu mai putem asista la degradarea constantă a imaginii Timișoarei, nu mai putem accepta ca cetățeanul să fie ignorat și tratat cu dispreț. Pentru a obține rezultatul dorit, pentru ca Timișoara să-și revendice șansa de a performa, actualul primar trebuie schimbat iar în locul lui să fie ales un profesionist, un om dedicat, o persoană care să înțeleagă administrația, nu să o trateze după bunul plac”, transmite PSD Timiș.

În aceste condiții, omul dedicat pe care îl alege PSD este Adrian Orza. „Administrarea unui oraș trebuie făcută de și cu oameni competenți. Adrian Orza știe și înțelege ce înseamnă să conduci un oraș. Deocamdată este la nivel de intenție, în măsură să deschidem drumul unor discuții concrete despre posibilitatea să-l susținem în aceste alegeri pentru funcția de primar al Timișoarei. Dincolo de orgolii și mize politice, considerăm că Timișoara trebuie să aibă prioritate”, explică președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Adrian Orza și-a anunțat candidatura la Primăria Timișoara în urmă cu câteva săptămâni. Zvonurile despre susținerea lui de către PSD circulă de ceva vreme.

2 thoughts on “Adrian Orza nu mai e independent! Îl susține PSD, fiindcă știe ce înseamnă să conduci un oraș

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: