Admitere de toamnă la UPT. Mai sunt locuri la opt facultăți

admitere

Au început înscrierile online pentru sesiunea de admitere de toamnă la Universitatea Politehnica, pe locurile rămase neocupate. După 1 septembrie, dosarele vor putea fi depuse și în format fizic.

Dosarele de înscriere se depun prin intermediul platformei Enroll, care permite candidaţilor să parcurgă toţi paşii procesului de înscriere. În intervalul 1 – 10 septembrie se vor putea face înscrieri și fizic, în centrele de admitere de la facultăți.

Pentru sesiunea de admitere din toamnă mai sunt locuri libere la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului; Facultatea de Construcții; Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologii Informaţionale; Facultatea de Inginerie Electrică și Energetică; Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi; Facultatea de Mecanică; Facultatea de Inginerie din Hunedoara; Facultatea de Științe ale Comunicării.

Admiterea se face pe bază de concurs de dosare, cu rezultatele afișate în 12 septembrie, până la ora 18. Vor urma trei runde de confirmări succesive, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în 15 septembrie.

About Post Author