18 ianuarie 2021

Adio, Vasile! Adio, Mercedes!

mercedes

Mașina Mercedes Clasa E, folosită de fostul primar ca mașină de serviciu, se întoarce la Retim. A plecat deja din PMT și Vasile Paraschiv, care își va prelua postul de la Poliția Locală.

Primarul Dominic Fritz nu vrea să folosească Mercedesul Clasa E, primit de la Retim. În consecință, mașina va fi trimisă la societatea de salubrizare. Fritz nu are nevoie nici de același șofer, așa că Vasile Paraschiv merge deja la serviciu la Poliția Locală. Paraschiv a fost șoferul lui Gheorghe Ciuhandu și a fost cooptat ulterior și în echipa lui Nicolae Robu. Inițial a condus un VW Passat, dar ulterior s-a „upgradat la Mercedesul E350.

Prin dispoziție de primar, de marți, 3 noiembrie, lui Vasile Paraschiv i s-a încheia detașarea de la Poliția Locală la PMT. El se va întoarce la „locali”, unde este șef Serviciu Dispecerat și Control Acces și are un salariu de peste 7.000 de lei / lună.

Dacă în prima zi a pedalat spre serviciu, Dominic Fritz a venit a doua zi la PMT cu mașina Renault Megane, folosită de Robert Kristof. La volan a stat șoferul fostului administrator public.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: