23 ianuarie 2021

Accor a deschis primul hotel în Timișoara. E o premieră pentru România

accor

Mercure Timișoara este primul hotel din România și al patrulea din Europa care deține cel mai înalt nivel de clasificare pentru construcțiile verzi. E la doi pași de centru și are 60 de camere.

Mercure Timișoara, primul hotel Accor din orașul de pe Bega, oferă 60 de camere, un penthouse pe acoperiș și un restaurant Winestone, cu terasă și bar. „Hotelul marchează câteva premiere prin care stabilește un nou standard de ospitalitate, atât în România, cât și în Europa. Mercure Timișoara este primul hotel din România și al patrulea din Europa certificat Breeam Outstanding, ccel mai înalt nivel de clasificare pentru construcțiile verzi. Totodată, este primul hotel din lanțul Accor dotat cu un sistem special de ventilare a aerului, care monitorizează și reglează umiditatea, presiunea VOC și nivelul de CO2 și înlocuiește permanent aerul consumat cu aer proaspăt, filtrat și dezinfectat UV”, se precizează într-un comunicat al companiei.

La hotelul Mercure Timișoara, rezervările, controlul luminilor, al temperaturii sau al draperiilor, dar și room service se pot face exclusiv prin telefon și tabletă. Hotelul se află pe Bd. Cetății, la numărul 10, aproape de centrul istoric al Timișoarei. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri în interior și 26 de locuri pe terasă. Hotelul va avea și o sală de conferințe de 100 mp, disponibilă în februarie 2021.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: