Accident în lanț pe A1, în Timiș. Cinci persoane au fost rănite / FOTO

accident

Cinci oameni au fost răniți, miercuri dimineață, pe Autostrada A1, la kilometrul 444. Totul s-a întâmplat după șoferul unui autocamion nu a observat o altă mașină de mare tonaj, blocată pe banda de urgență. În coliziune au fost implicate, în total, șase autovehicule.

Un accident în lanț s-a produs miercuri dimineață, pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 444, în zona localităţii Bethausen. Un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă. După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune cu acesta.

După acest impact, un microbuz, o camionetă și două autoturisme care se aflau în coloană au fost implicate într-o altă coliziune. De vină pentru producerea acestui accident a fost un șofer care nu a respectat distanţa regulamentară. În total au fost implicate 14 persoane. Cinci dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost duse la spital. De altfel, două au rămas încarcerate, fiind scoase de pompieri. La intervenție au participat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple), 16 pompieri și trei echipaje SAJ.

About Post Author