A murit după ce a căzut într-un bazin de cereale

siloz

foto: Arhivă

Un bărbat a murit sufocat, miercuri după-amiază, în Biled, după un accident stupid. Lucra într-un depozit de cereale și a căzut într-un bazin, din care n-a mai putut să iasă.

Bărbatul era angajat al silozului și a căzut într-un bazin în care se aflau cereale și n-a mai putut să iasă. Un coleg a sunat imediat la 112, însă intervenția rapidă a salvatorilor nu a mai putut ajuta victima.

„Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sânandrei au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aflându-se în Biled, pe strada Gării, în exercitarea atribuțiilor de serviciu ar fi pătruns în interiorul unui recipient de depozitare cu cereale, moment în care ar fi fost tras de un mecanism aflat în funcțiune care transporta cerealele din interiorul depozitului spre exterior, evacuându-le. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului stabilind faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Timiș.

Echipajul medical a făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului de 48 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii incidentului.

About Post Author