A murit actorul Bogdan Stanoievici. Avea Covid, iar anul trecut explica de ce nu poartă mască

stanoievici

A fost unul dintre coronasceptici, dar, după ce s-a chinuit vreme de două luni cu boala, a încetat din viață. Actorul Bogdan Stanoievici, fost ministru în Guvernul Ponta, a murit marți, pe un pat de ATI.

Veste tristă pentru lumea teatrului și a filmului. Actorul Bogdan Stanoevici, confirmat cu Covid-19, a murit marți în spital. Fostul ministru în Guvernul Ponta avea 62 de ani și a fost una dintre persoanele publice care au criticat măsurile luate de autorități în pandemie, precum purtarea măștii de protecție.

Bogdan Stanoevici a murit la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, anunță hotnews.ro. El era internat la secția ATI, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu Covid-19. La începutul pandemiei, în martie 2020, Bogdan Stanoevici explica de ce nu poartă mască de protecţie, susţinând că este sănătos.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum: faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara Stanoevici. (sursa foto: www.gandul.info)

About Post Author