A furat o mașină lăsată cu cheia înăuntru și a plecat să se plimbe. Acum „stă” 30 de zile

mașină

Un tânăr de 19 ani a ajuns după gratii, după ce s-a crezut în… filme. A furat o mașină din Iosefin, lăsată cu cheia înăuntru, i-a pus numere false și a plecat să se plimbe, deși nu are permis. „Distracția” a durat câteva ore.

Sâmbătă, 8 ianuarie, un bărbat a mers la poliție, să anunțe că i-a fost furată mașină. O parcase cu o seară înainte pe strada Ion Ghica, în Iosefin, și, când să plece de acasă, a constatat că autovehicului dispăruse. Polițiștii de la Secția 3 au stabilit în scurt timp că mașina fusese lăsată neasigurată și cu cheia în interior.

Câteva ore mai târziu, au găsit și hoțul: un tânăr de 19 ani. După ce a furat mașina, i-a pus plăcuțe de înmatriculare cu numere false și a plecat să plimbe cu ea prin oraș, deși nu are permis de conducere.

El a fost reținut inițial pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Dumijnică, 9 ianuarie, tânărul a fost prezentat magistraților și a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili dacă tânărul a săvârșit și alte „isprăvi” similare.