A făcut drifturi, acum plătește. Șofer de BMW amendat în toiul nopții

drifturi

Polițiștii locai au amendat încă un șofer teribilist, care s-a apucat să facă drifturi în miez de noapte în zona stadionului. În ultimele săptămâni, numărul celor sancționați pentru astfel de „vitejii” a început să crească.

Un tânăr de 21 de ani a fost prins, noaptea trecută, de polițiștii locali în zona stadionului „Dan Păltinișanu”, în timp ce își demonstra… talentele de as al șoselelor. Aflat la volanul unui BMW, acesta s-a apucat de făcut drifturi, undeva în jurul orei 2,30.

El a fost amendat de patrula Poliției Locale, aflată în apropiere, cu suma de 800 de lei, conform HCL 371/2007 modificată. „Potrivit actului normativ menționat, este interzisă folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz”, transmit reprezentanții PLT.

În ultimele luni, în Timișoara, au fost amendați 12 tineri care au fost surprinși în timpul unor astfel de activități, cei mai mulți dintre ei în zona stadionului „Dan Păltinișanu”.

About Post Author