A aruncat cu o sticlă de bere după un polițist local. Incident în centrul Timișoarei

poliția locală

foto: Arhivă

Scandal în toată regula, în centrul Timișoarei, vineri dimineață. Doi tineri au ajuns la poliție, cu dosare penale pentru ultraj, după ce au făcut pe grozavii.

Polițiștii locali aflați în patrulare, vineri dimineață, în Piața Victoriei, au dat nas în nas cu trei tineri care veneau dinspre Piața Huniade. Erau foarte bine dispuși și strigau în gura mare, iar doi consumau și alcool. Agenții au vrut să-i legitimeze, moment în care tinerii au devenit recalcitranți, trecând la amenințări.

Unul dintre ei a rămas pe loc în vederea identificării, fiind sancționat cu 2.000 de lei, pentru consum de alcool pe domeniul public și tulburarea liniștii publice. Alți doi au fugit înspre strada Alba Iulia. Un alt echipaj care se afla în zonă a intervenit pentru a-i opri, momentul în caree un tânăr a aruncat cu o sticlă de bere spre polițistul local aflat în apropierea sa, acesta ferindu-se în ultima clipă.

„Tânărul a continuat să fie agresiv și după ce a fost reținut, încercând să lovească polițistul local. Cei doi bărbați de 24 de ani, din Jimbolia, și de 22 de ani, din Caransebeș, au fost reținuți și predați de echipajul de intervenție sosit la fața locului polițiștilor de la la Secția 1 Poliție. Pe numele lor a fost întocmit dosar penal, pentru ultraj”, a transmis PLT.

About Post Author