5 iulie 2020

Program redus și mai puține locuri la foodcourt, la Iulius Town

iulius town

Până la finele lunii martie, Iulius Town va funcționa cu orar redus. Fac excepție hypermaketul și farmaciile. Cei de la mall anunță, de asemenea, că se face dezinfecție la modul intensiv.

De marți, 17 martie, Iulius Town Timișoara va funcționa cu program redus, în intervalul orar 12 – 20. „Măsura va fi valabilă până pe 31 martie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungită. Excepție fac hypermarketul Auchan, farmaciile și drogheriile”, transmit reprezentanții mallului. Potrivit acestora, numărul locurile din zona de foodcourt a fost redus cu cel puțin 30%, pentru a permite o distanță considerabilă între mese. De altfel, majoritatea restaurantelor și cafenelelor asigură serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari.

În ansamblul Iulius Town Timișoara, parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, va fi accesibilă fără plată. De asemenea, toate evenimentele au fost anulate sau amânate, iar activitatea caruselului este sistată.

În cel mai mare mall din vestul României, instalațiile HVAC funcționează cu un aport de 100% aer proaspăt, iar la recepțiile din mall și din clădirile de birouri sunt disponibile soluții pentru dezinfectare. Au fost intensificate semnificativ măsurile de curățenie și dezinfectare. În plus, pentru spațiile cu predispoziție de contact direct, cum sunt mâna curentă a scărilor rulante, ușile de acces, lifturile, mesele din food court etc., acțiunile de dezinfecție au caracter permanent, înainte și în timpul programului de funcționare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: