27.000 pagini /zi! Atât crede Spitalul Județean că ar putea imprima în următorii patru ani

spitalul județean

În secolul tehnologiei, tot hârtia e baza. Cel puțin la Spitalul Județean Timișoara, care se pregătește să imprime, în următorii patru ani, până la 40 de milioane de foi. Caută acum firmă care să asigure imprimantele și restul de echipamente.

Ce-i în mână nu-i minciună. Adică mai bine ai un teanc de hârtii cu care pleci acasă, decât să primești totul simplu, prin e-mail. Digitalizarea pare încă un concept aproape science-fiction la Spitalul Județean, unde a fost lansată o licitație pentru găsirea unei firme care să asigure „prestări servicii fotocopiere”.

Contractul vizează, de fapt, „servicii de printing, cu punerea la dispoziție a echipamentelor, întreținere, service, piese de schimb și consumabile”. Durata acestuia va fi de 48 de luni. Firma care va face cea mai bună ofertă trebuie să asigure între 50 și 150 multifuncționale A3, între 100 și 200 multifuncționale A4 și tot atâtea imprimante A4.

Echipamentele trebuie împărțite între sediul central al Spitalului Județean, Casa Austria, Ortopedie, Oncogen, Spitalul Bega, Clinica de psihiatrie, Policlinica sportivă și Policlinica studențească.

Potrivit documentației de licitație, cantitățile estimate minime și maxime care pot face obiectul contractului valabil 48 de luni sunt cuprinse între 30 și 40 de milioane de pagini A4. Dacă ar fi să luăm cantitatea maximă, la 10 milioane de pagini pe an, zilnic, asta ar însemna… peste 27.000 de foi tipărite.

Suma maximă oferită este de 3,8 milioane de lei, cu TVA. Adică peste 770.000 de euro. Ofertele pot fi depuse până luni, 19 decembrie.

About Post Author