USR-ist din Timiș, motiv de demisie din partid. Florina Presadă reclamă ipocrizia și politica de gașcă

florina presadă

Florina Presadă a anunțat vineri pe Facebook că a demisionat din USR. Fostul senator este dezamăgită de „noul USR” și reclamă „dubla măsură și ipocrizia”. Totul, după nominalizarea ca secretar de stat a consilierului județean Călin Badiu, de la USR Timiș.

„Mi-am înaintat demisia din USR biroului filialei USR Sector 3. A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea, dar privind spre viitor. Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcție politică de ceva vreme, iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizație. Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru noul USR. Numirile politice pentru anumite poziții sunt firești și pot accepta că cei ajunși la putere îi vor prefera pe unii în detrimentul altora, dacă au de ales între oameni cu competențe similare. Dar ce nu pot accepta este ca în urma acestor numiri să aibă de suferit serviciul public sau ca aceste numiri să nu țină cont deloc de competențe”, a notat Florina Presadă, pe Facebook.

Fostul senator prevestește un viitor sumbru pentru partid. „Am cunoscut în USR oameni extraordinari pe care altfel nu i-aș fi întâlnit. Din păcate, mulți dintre ei au părăsit deja partidul și mulți o vor mai face (…) Despărțirea mea de USR nu înseamnă și dorința de a mă despărți de politică. Așa că rămânem împreună și iubim România cu ochii deschiși”, a mai scris aceasta.