17 posturi la Administrația Canalului Navigabil Bega. Toate, pe perioadă determinată

Administrația Canalului Navigabil Bega

Administrația Canalului Navigabil Bega – Regia Autonomă Timiș (ANCB) face angajari la început de toamnă. Sunt 17 posturi disponibile, toate pe perioadă determinată, dar cu posibilitate de prelungire. ACNB este condusă provizoriu de Doru Creț, susținut de USR-PLUS, care a înlocuit-o pe Mihaela Calescu, de la PNL.

Administrația Canalului Navigabil Bega – Regia Autonomă Timiș a scos la concurs posturile de manager navigație, respectiv de asistent manager. Se caută și economist (control financiar / gestiune), inginer proiectant, consilier juridic, IT-st, expert achiziții publice și specialist în domeniul calității / control. Ar trebui angajați și un agent de curățenie, șase muncitori și un șef de formație, precum și un șofer / conducător ambarcațiune.

Angajările se fac pe perioadă determinată, cu posibilitate de prelungire. Toate detaliile despre condițiile de concurs pot fi găsite aici.

Administrația Canalului Navigabil Bega a fost înfiintată în iunie 2018, sub autoritatea Ministerului Transporturilor. ACNB administrează calea navigabilă interioară pe sectorul românesc al canalului Bega, în lungime de 42,444 km. Tronsonul administrat este cuprins între Timișoara (Uzina Hidroelectrică) și frontiera cu Republica Serbia.

ACNB este condusă, de la începutul verii, de Doru Creț, susținut de USR-PLUS. Acesta și-a trecut în CV, pe lângă studiile de filosofie și științe politice, faptul că este „membru fondator Inițiativa Timișoara și autor al «Fără penali»”. Creț este, de asemenea, președinte și fondator al West Yacht Club Timișoara. El a înlocuit-o din funcție pe Mihaela Calescu (PNL), care a fost mutată, între timp, la Loteria Română.

About Post Author