31 martie 2020

1 milion de euro: bani din Norvegia, pentru proiecte în contextul TM 2021

norvegia

Seminarii, campanii, festivaluri, expoziții, târguri. Aproape orice, cu o condiție esențială: să fie în strânsă legătură cu Timișoara 2021 și să aibă parteneri din Norvegia, Islanda sau Liechtenstein. Sunt de luat 1 milion de euro.

Granturile SEE și Norvegiene au deschis apelul pentru finanțarea de inițiative bilaterale, în contextul Timișoara 2021 Capitala Europeană a Culturii. Este disponibil un buget de un milion de euro, cu finanțare 100% pentru proiectele selectate. Deci, nu este nevoie de cofinanțare.

„Vor fi finanțate evenimente, seminarii, campanii, festivaluri, expoziții, târguri care să transfere cunoștințe, bune practici etc. Toate aceste evenimente trebuie să fie în strânsă legătură cu Timișoara 2021 Capitala Europeană a Culturii și derulate în parteneriat cu entități similare din statele donatoare – Norvegia, Islanda, Liechtenstein. Poate aplica orice entitate publică sau privată, inclusiv ONG-uri, cu personalitate juridică din România și statele donatoare”, transmit inițiatorii.

Termenul limită de depunere este de 30 septembrie, ora 16, ora României, sau până la epuizarea fondurilor puse la dispoziție. Cererile de finanțare se depun exclusiv online. Cei interesați pot solicita clarificări aici, iar documentele aferente pot fi găsite aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: