1.500 de euro amendă, pentru un sârbo-elvețian cu Jaguar și tupeu

Există, pripășiți prin Timișoara, tot felul de specimene care nu respectă niciun fel de reguli. Este și cazul unui tânăr sârb, născut în Elveția, dar rezident în România, care a crezut că dacă are mașină cu numere străine poate face orice. Jaguarul său a fost văzut de mai multe ori prin zona pietonală, iar acum a venit și „decontul”.

Polițiștii locali de la Serviciul Circulație Rutieră au ars zdravăn la buzunare un cetățean străin care s-a plimbat cu mașina prin centrul Timișoarei, deși acest lucru este interzis. Tânărul a fost prins de mai multe ori staționând în locuri în care acest lucru este interzis, dar și „pilotându-și” Jaguarul prin Piața Sfântul Gheorghe, dar și pe străzile Mărăști, Gh. Dima cu Gh. Lazăr, E. Grigorescu, Augustin Pacha.

K.D. are 23 de ani, este cetățean sârb născut în Elveția, cu acte de rezidență în România. A acumulat exact șapte procese-verbale de constatare a contravenției la OUG 195/2002, atât pentru staționare în locuri interzise cât și pentru circulație pe străzi cu accesul interzis, având de achitat suma totală de 6.525 lei. „Polițiștii locali atrag așadar atenția tuturor persoanelor care conduc autoturisme pe raza municipiului Timișoara și sunt surprinse încălcând legislația să se prezinte la sediul instituției pentru clarificarea situației lor și să nu se bazeze pe faptul că nu vor putea fi identificați, chiar dacă, conduc autovehicule înmatriculate în alte țări, deoarece riscă sancțiuni drastice”, au transmis reprezentanții PLT.

About Post Author