25 septembrie 2020

0,5 Aqua Challenge: concurs pentru toți pasionații de înot, la Timișoara

înot

Cât de mult puteți înota într-o jumătate de oră? Cei de la Clubul de Înot Masters Timișoara vă propun să vă testați limitele la a treia ediție a concursului 0,5h Aqua Challenge. Se poate înscrie orice amator de înot.

0,5h Aqua Challenge este un concurs de amatori deschis tuturor adulților pasionați de înot, indiferent de viteză sau tehnică. Fiecare participant înoată câte 30 de minute, încercând să parcurgă cât mai multe lungimi de bazin Clasamentul final se face pe grupe de vârstă şi gen, în funcţie de distanţa parcursă pe durata.

Nu este necesar ca participanţii să facă parte dintr-un club sau asociaţie sportivă. Se poate înscrie oricine, dacă are minimum 18 ani, o stare de sănătate și o pregătire fizică adecvate. În mod excepțional, cu acordul scris al unuia dintre părinți, pot participa și persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Înscrierile se fac aici, unde veți găsi, de altfel, toate informațiile actualizate.

Înotul masters implică adulți care practică acest sport ca amatori, participarea fiind mai importantă decât rezultatele. Sportivii concurează pe grupe de vârstă: 18-24, 25-29, 30-34, 35-39 ș.a.m.d.

0,5h Aqua Challenge este gândit ca o etapă de pregătire pentru cei care doresc să participe la maratonul de inot 24h Aqua Masters. Participarea la eveniment nu este însă condiționată de înscrierea la maraton. Concursul are loc sâmbătă, 8 februarie, cu începere de la ora 13, la Arena Aqua Sport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: