Vinyl Rocks, din… dragoste de viniluri

vinyl rocks

Iulius Town și Auchan pornesc împreună un concept inedit de implicare culturală, care cuprinde diverse evenimente cu impact artistic sau social. Primul dintre ele are loc la finele acestei săptămâni și este Vinyl Rocks.

Auchan și Iulius Town Timișoara susţin mișcarea culturală locală, alături de Asociația TM2021. Primul eveniment este Vinyl Rocks, un târg organizat de Viniloteca,în perioada 14 – 16 februarie, în Atrium Iulius Mall.

Pe lângă expoziția de viniluri, târgul include și evenimente muzicale. În 14 februarie, până la ora 18, vor fi workshopuri tematice cu Mimo Obradov şi Bogdan Puriș. De la ora 19.15, sunt programate concerte cu trupele Pandora și Byron. Sâmbătă, până la ora 18, vor fi prezentări de echipamente audio home şi profesionale, iar seara va continua cu spectacole susținute de Școala Artsoma. Duminică, târgul include prezentări de specialitate ale Școlii de DJ.

Pentru iubitorii de muzică, dar și de fotografie, va fi organizat un concurs online. Nu trebuie decât să te fotografiezi la Vinyl Photo Corner, în hipermarketul Auchan din Iulius Town, și să postezi imaginea drept comentariu pe pagina de Facebook a evenimentului.

About Post Author