Unul dintre consilierii personali ai lui Alin Nica ar putea ajunge la Palatul Victoria

ghelbere

Bogdan Ghelbere

Se negociază la sânge și se împart diverse funcții între partidele aflate la guvernare. PNL trebuie să se înțeleagă cu USRPLUS, dar și cu UDMR, iar discuțiile nu sunt deloc simple. PNL Timiș ar putea primi un post foarte sus în guvern și are și o propunere.

Liberalii trebuie să le facă loc în guvern și toate structurile administrative colegilor de coaliție de la USRPLUS și UDMR. S-a tras efectiv la sorți ce și cui revine. Acum e aroape sigur că PNL Timiș rămâne fără secretarii de stat de la Dezvoltare și Sănătate, Cătălin Iapă, respectiv Ciprian Bogdan. Asta, fiindcă e greu de crezut că negocierile cu alte filiale ar avea succes.

Totuși, PNL Timiș va propune, spun sursele noastre, un om care să fie secretar general adjunct al guvernului. S-ar fi găsit și persoana considerată cea mai potrivită, potrivit acelorași surse. Este vorba despre inginerul Bogdan Ghelbere, consilier personal al președintelui CJ, Alin Nica. Ghelbere, fost consilier județean din partea PDL, este acum secretar general adjunct al PNL Timiș. El și-a început cariera politică în urmă cu două decenii, în PSD. A trecut scurt apoi pe la PC, fiind și consilier județean din partea acestui partid. Ulterior, s-a înscris în PDL. După fuziune, a devenit liberal cu acte în regulă. Bogdan Ghelbere a fost și consilier parlamentar la cabinetul deputatului Marilen Pirtea. La CJ a ajuns după ce Marian Vasile a fost numit administrator public al județului.

About Post Author