Tur de arhitectură: povești din Elisabetin. Cum vă puteți înscrie

Cât de frumoase sunt parcurile și clădirile din Elisabetin probabil că știți. Dar acum e momentul să le aflați și poveștile. Se întâmplă la acest sfârșit de săptămână, la Turul de arhitectură la care e cazul să vă grăbiți să vă înscrieți.

Turul „Locuirea de altădată – Elisabetin și parcurile sale” va fi parcurs de două ori: sâmbătă și duminică, 15 și 16 iunie. Ghid o să vă fie arhitectul Victor Popovici. Poate participa oricine este interesat de istoria Timișoarei, cu o singură condiție: să se înscrie în prealabil aici. Numărul de locuri este limitat la 30, pe fiecare tur.

Turul durează 2 ore și jumătate. El trece prin Piața Bălcescu, Parcul Carmen Sylva, Parcul Gheorghe Doja, Piața Sfânta Maria și Piața Alexandru Mocioni. Ora și locul întâlnirii le vor fi comunicate participanților prin e-mail.În funcție de vreme, tururile pot fi reprogramate la o altă oră din aceeași zi sau într-o altă zi de weekend. Cei înscriși în limita locurilor disponibile vor fi notificați telefonic sau prin e-mail în ceea ce privește modificările de program. Traseul turului poate fi urmărit .

About Post Author