Trei romi, reținuți după un scandal monstru în Piața Victoriei / VIDEO

piața victoriei

Circ monstru, vineri seară, în Piața Victoriei. Un grup de 10 romi s-au luat la bătaie pe o terasă, după care s-au fugărit prin centru, șocând clienții și trecătorii. Cineva a sunat, în cele din urmă, la 112.

Scandalul a început pe una dintre terasele din Piața Victoriei. Cele două „tabere” s-au luat inițial la ceartă, apoi a pornit și bătaia. A început apoi o urmărire, până în fața Catedralei Mitropolitane. Unul dintre trecătorii șocați de ce vedea a sunat la 112.

Primii care au ajuns au fost cei de la Compartimentul de Intervenție Rapidă al Poliției Locale, urmați de polițiștii de la Secția 1 și jandarmi. Zece persoane, cu vârste între 14 și 42 de ani, șase bărbați și patru femei, au fost duse la sediul poliției, pentru audieri.

„Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați, în vârstă de 29, 31 și 32 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

About Post Author