Trei oferte pentru proiectul de 160.000 de euro, pentru parcarea de lângă Parcul Civic

bega

foto: Arhivă

Tot trei oferte, pentru bani mai mulți. Timpark trebuie să decidă, în următoarele săptămâni, dacă, de această dată, licitația pentru proiectul parcării supratajate din spatele magazinului Bega va avea un câștigător. Prima a fost anulată pe motiv de „abateri grave”.

La sfârșitul primăverii, Serviciul public Timpark a scos la licitație contractul pentru „servicii de proiectare, faza SF + PT + DDE + DTAC + DTOE, în vederea realizării obiectivului de investiții «Parcare multinivel Cetate»”. Viitoarea parcare de lângă Parcul Civic ar urma să aibă cel puțin 250 de locuri și sistem inteligent de monitorizare a locurilor libere și ticketing. La acea vreme, suma maximă oferită era de aproape 550.000 de lei, cu TVA. Cu trei oferte primite, licitația a fost însă anulată, din motiv de „abateri grave”

În octombrie, Timpark a repornit procedura, de această dată pentru o sumă maximă de 799.998 lei, cu TVA, adică peste 160.000 euro.

A primit tot trei oferte, după cum urmează: asocierea Atelier Decumanus – Artehnis – Calor Grup SRL – Nova Instal Sistem – Contact Plus SRL – Universitatea de Vest, Oopy-Arhitectura SRL – Cosmo Tehnical SRL și asocierea Norma Arhitectură și Urbanism SRL – Top Proiect.

Dacă totul este conform legii, undeva la începutul lunii martie ar trebui anunțat câștigătorul. Contractul va avea o durată de 440 de zile.

Parcarea din spatele magazinului Bega a reintrat în domeniul public la începutul lui 2023, după ce Primăria Timișoara a câștigat definitiv, la Înalta Curte de Casație și Justiție, un proces început în urmă cu mai mulți ani.

About Post Author