Teatrul Național Timișoara, online de trei ori pe săptămână. Sunt o babă comunistă, primul spectacol

teatrul național

Miercuri, vineri și duminică aveți program la teatru. Nu din stal, ci de acasă. Teatrul Național Timișoara va prezenta, de trei ori pe săptămână, câte un spectacol pe care îl va transmite online.

Teatrul Național Timișoara vă dă întâlnire chiar la voi acasă. Din 25 martie sunteți invitați să transformați fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri și duminică, de la ora 20. Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul YouTube al Teatrului Național din 25 martie, ora 20, până vineri, 1 mai. Spectacolele pot fi accesate de pe site, dar și de pe conturile de Facebook, Instagram și Twitter.

Prima „întâlnire la voi acasă” este cu unul dintre cele mai interesante titluri din repertoriul Teatrului Național. E vorba despre „Sunt o babă comunistă”, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu. Din distribuție fac parte Claudia Ieremia, Ion Rizea, Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc. Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia, de Inocențiu Ieremia, coregrafia, de Victoria Bucun, conceptul video, de Andrei Cozlac, iar cel sonor, de Sebastian Hamburger.

Spectacolul a fost înregistrat la premieră, în 3 noiembrie 2019, la deschiderea FEST – FDR2019.

(foto: Adrian Pîclișan / TNTm)

About Post Author