Str. Grigore Alexandrescu, închisă complet între Aradului și Torontalului

alexandrescu

Ocoliți vineri dimineață, pe cât posibil, strada Grigore Alexandrescu. Această arteră se închide de tot, timp de două ceasuri. O parte din stradă are deja restricții până spre finele lunii octombrie.

„Primăria Timișoara a hotărât închiderea traficului rutier pe str. Grigore Alexandrescu, pe tronsonul cuprins între str. Augustin Coman și Calea Aradului, în data de 2 octombrie, în intervalul orar 9 – 11, în vederea relocării cablurilor electrice”, au anunțat joi reprezentanții PMT.

Vă reamintim, traficul rutier pe strada Grigore Alexandrescu, pe tronsonul cuprins între Calea Torontalului și str. Augustin Coman este închis timp de 30 de zile, începând cu 21 septembrie. Se lucrează la modernizarea arterei, un șantier de 6,65 milioane de lei, cu TVA, de care se ocupă Super Construct. Vor fi amenajate câte două benzi pe sens, cu rigole lângă bordură, trotuare și piste de biciclete pe ambele sensuri și un sens giratoriu cu patru intrări, la intersecția Calea Torontalului – str. Grigore Alexandrescu.

About Post Author