Șoferul care a provocat tragedia de pe A1 a fost găsit. Încă era băut

Bărbatul care a omorât doi adulți și un copil, într-un accident incredibil pe Autostrada Lugoj – Timișoara, a fost prins. El fugise de la locul tragediei și a fost găsit de polițiști într-o haltă.

Accidentul s-a produs vineri dimineață, în apropierea nodului rutier de la Balinț. Mașina în care se aflau doi copii de 5 și 6 ani, bunicii unuia dintre ei și tatăl celuilat, a fost lovită de un autoturism care venea de pe contrasens. Impactul a fost teribil, astfel că bunicii au rămas încarcerați în mașina distrusă, iar salvatorii au fost nevoiți să pronunțe decesul. Copiii au fost duși în comă la spital.

Câteva ore mai târziu, băiețelul de 5 ani a murit la Spitalul „Louis Țurcanu”. Medicii au încercat în zadar să-l stabilizeze. Tatăl copilului a scăpat nevătămat, însă și-a văzut micuțul stingându-se. Cu toții veneau de la Constanța, de la un turneu de fotbal. Copiii făceau parte din echipa Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii.

Șoferul care a provocat tragedia a fugit imediat de la locul accidentului. El a fost identificat repede și, ulterior, a fost prins în zona Criciova – Mănăștiur. Adrian Vasiliu este din satul Românești, comuna Tomești, și are 43 de ani. Când a fost găsit de polițiști avea o alcoolemie de 0,39 la mie în aerul expirat.

About Post Author