Sirian amendat după ce s-a dat cu mașina prin Piața Victoriei, la Timișoara / VIDEO

sirian

A intrat cu mașina în Piața Victoriei, apoi a parcat direct pe pista de biciclete, în altă parte a orașului. Adică l-a durut în cot de legi și de bun simț! Un sirian aflat în vizită în Timișoara a fost amendat de polițiștii locali, care au constatat și că lista neregulilor era și mai lungă.

Marți seară, timișorenii care au avut drum prin Piața Victoriei au putut admira în toată „splendoarea” o mașină care rula printre pietoni. La volanul ei, un individ care venise împreună cu un prieten să-și cumpere de mâncare de la un fast food din zona centrală.

Mașina a fost găsită, câteva ceasuri mai târziu, de polițișrtii locali, parcată pe… pista de biciclete, în fața Casei Tineretului, pe strada Arieș. „Imediat s-a trecut la verificarea acesteia, fiind identificați și conducătorul auto și pasagerul acestuia. Este vorba despre doi cetățeni de naționalitate siriană, de 34 și 54 de ani, cazați la hotelul din incinta Casei Tineretului. Conducătorul auto a recunoscut ca a intrat cu mașina în Piața Victoriei pentru a-și lua de mâncare. La verificarea autovehiculului s-a stabilit ca acesta era sub sechestru, motiv pentru care la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Secția 1 Poliție pentru verificări”, au transmis reprezentanții PLT.

Sirianul, care are domiciliul în București, a fost amendat, conform OUG 195/2002, cu 435 lei, pentru nerespectarea indicatorului privind accesul interzis, și tot cu 435 lei pentru că a parcat pe pista de biciclete. În plus, a rămas și fără permis de conducere. Probabil, un mizilic, la nesimțirea de care a dat oricum dovadă. Polițiștii urmează să sesizeze și executorul, pentru mașina aflată sub sechestru.

About Post Author