Se încălzesc caloriferele. Momentan, doar pentru probe

colterm

În curând s-ar putea să fie nevoie de căldură în apartamente, iar cei racordați la sistemul centralizat depind exclusiv de Colterm. În intervalul 12 – 16 octombrie, compania deschide „robinetul” pentru probe la cald.

Luni, 12 octombrie, de la ora 8, încep probele la cald ale instalațiilor de încălzire. „Pornirea se va realiza etapizat. Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, iar plecarea din punctele și centralele termice va fi reglată la 35 grade C. Pentru a se putea remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri, 16 octombrie, se va livra căldură în regim continuu. Apoi, în funcție de temperaturile exterioare, temperatura de furnizare va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va livra căldură doar în timpul nopții”, transmite Colterm.

Clienții societății de termoficare sunt rugați să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele zile, pentru a putea identifica eventualele probleme în imobile.

În cazul în care constată că până marți, 13 octombrie, ora 20, instalațiile nu s-au încălzit deloc, timișorenii pot suna la dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256-494.133, 0356-909 (tasta 4) și 0756-061.468. Echipele companiei vor asigura asistență tehnică în regim non-stop, pe toată perioada probelor.

About Post Author