Se „dă” de țânțari la Timișoara. De aproape un milion de euro în acest an

dezinsecție

Pentru că vremea a fost caldă, la Timișoara au apărut deja țânțari. În curând va începe și dezinsecția. Asta, după ce primăria a semnat contractul pentru 2020 cu firma Coral Impex.

Primăria Timișoara a semnat marți, 28 aprilie, contractul subsecvent de dezinsecție, deratizare și dezinfecție pentru anul 2020, cu firma Coral Impex. Suma care va fi plătită de la bugetul local este de maximum 4,6 milioane de lei, cu TVA. Contractul subsecvent este valabil timp de 12 luni. Angajații Coral Impex se pot apuca de treabă după ce firma virează, în conturile PMT, suma reprezentând garanția de bună execuție.

În câteva zile va fi întocmit un plan de „stropire” și va începe efectiv dezinsecția, inclusiv pe calea aerului. Primăria Timișoara are contract cu firma Coral Impex din aprilie 2019. Firma ploieșteană a încheiat un contract de patru ani cu PMT. Suma pe care o plătește municipalitatea este de 18,4 milioane de lei, cu TVA, pe toată durata contractului. Anterior, PMT nu a avut, vreme de aproape 5 ani, contract pentru aceste servicii. S-au făcut astfel de operațiuni numai în regim de urgență, respectiv forță majoră.

About Post Author