Rock la Mureș se întoarce la început de iulie. Primii artiști anunțați

rock la mureș

Festivalul Rock la Mureș se întoarce în 2020 și va avea loc în perioada 10 – 11 iulie. Vor fi două scene și sunt pregătite și alte surprize, inclusiv plimbare cu caiacul pe Mureș. Biletele la preț early bird pot fi deja cumpărate.

Rock la Mureș va avea, în acest an, două scene: Marosch Stage și Cubici Stage, dedicată exclusiv muzicii electronice și drum and base. Pentru Marosch Stage, primii artiști anunțați sunt Mad Sin (Germania), Infected Rain (R Moldova), Death Before Dishonor (SUA), Misconduct (Suedia), Billy The Kid (Costa Rica), Ankor (Spania) și Silencer (Austria).

Infected Rain s-a format în 2008 și a lansat primul album în 2011. Anul trecut, formația a semnat cu Napalm Records și a lansat albumul Endorphin. În februarie 2020, solista trupei, Lena, și Chase The Comet au lansat piesa „All the Things She Said”, un cover după t.A.T.u. Trupa germană Mad Sin s-a format în 1987 la Berlin și abordează un rockabilly / punk. Death Before Dishonor este o trupă american hardcore din Boston, Massachusetts, ale cărei influențe sunt Blood For Blood, Madball, Agnostic Front, SSD, Suicidal Tendencies, Pennywise sau Death Threat.

Primii artiști anunțați

Trupa Misconduct s-a format în micul oraș suedez Kristinehamn și și-a dezvoltat, de-a lungul anilor, sunetul într-o formă unică de hardcore punk melodic. Billy The Kid vine din Costa Rica, iar Ankor este o trupă din Spania care anul trecut a editat albumul White Dragon. Formația austriacă Silencer face parte din noul val al trupelor de heavy metal și a cântat în deschiderea unor trupe ca Hatebreed, As I Lay Dying, Puddle Of Mudd sau Stick To Your Guns .

Organizatorii festivalului Rock la Mureș își așteaptă oaspeții și cu o serie de activități sportive. Pe toată durata festivalului, veți avea posibilitatea și de a merge cu caiacul pe Mureș. La fața locului va exista și un camping gratuit. Abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului Rock la Mureș se pot achiziționa online de aici, la prețul de 78 lei . Abonamentele la fața locului vor costa 120 lei.

About Post Author