Robu face din nou audiență online. La peste jumătate de an de la ultima

audiență online

La patru ani de la prima audiență online ținută vreodată, Nicolae Robu „recidivează”. Miercuri, 4 martie, de la ora 17,30, edilul șef îi invită pe timișoreni să-i pună întrebări. Pentru că „împreună, facem Timișoara mai tare ca oricând”.

„Audiență online! Vă invit, stimați cetățeni ai Timișoarei, la o nouă audiență online pe prezenta pagină Facebook, astăzi, 4 marie 2020, de la ora 17.30. Împreună, facem Timișoara mai tare ca oricând!”, a anunțat, miercuri la prânz, pe Facebook, primarul Nicolae Robu.

Ultima audiență online a avut loc în iunie 2019, iar anterior s-a mai ținut una în decembrie 2018. În iulie 2018 a avut loc o audiență specială, dedicată exclusiv bicicliștilor. Premiera absolută în materie de sesiuni de întrebări & răspunsuri online s-a înregistrat în 28 ianuarie 2016. Două luni mai târziu, Robu și-a invitat din nou prietenii virtuali să-i pună întrebări.

Cândva, Nicolae Robu spunea că ar vrea să țină astfel de audiențe în fiecare săptămână, însă nu s-a întâmplat niciodată. De altfel, primarul Timișoarei nu ține nici audiențe pe… stil clasic, la birou. Acesta este unul dintre reproșurile pe care i le aduc, în ultima vreme, unii dintre prietenii săi virtuali.

Tot miercuri, dar de la ora 19, Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, se întâlnește online cu timișorenii plecați în străinătate. Întâlnirea este anunțată de acum o săptămână. „Diaspora timișoreană, care ar fi un lucru de schimbat în Timișoara ca să vă întoarceți acasă?”, este întrebarea pe care le-o adresează Fritz celor cu care vrea să dialogheze.

About Post Author