Robu, către oamenii de afaceri, în pandemie: Dacă v-aș putea fi util cu ceva, nu ezitați să mă contactați

Nicolae Robu

Programul mijloacelor de transport în comun, deja super restrâns, ar putea fi re-ajustat. Trebuie ca „diriguitorii de unități economice / afaceri” să facă propuneri, după ce-și vor fi consultat angajații. Asta spune primarul Nicolae Robu, care a anunțat, de două ori până acum, și că ar putea ține audiențe online pentru oamenii de afaceri.

Din 27 martie, programul STPT a fost redus drastic, în urma restricțiilor de circulație impuse de carantina totală în care se află România. Linia de tramvai 6 a fost suspendată total, iar pe restul traseelor nu se circulă dimineața, fie între orele 8 și 11, fie între orele 9 și 11. Decizia a stârnit nemulțumiri printre cei care (încă) merg la serviciu, așa că, acum, primarul Nicolae Robu se adresează, pe Facebook, „diriguitorilor de unități economice / afaceri”. El spune că nu se poate estima câți oameni sunt afectați de transportul în comun redus.

Firmele să-și consulte angajații

„Pentru că am primit pe Facebook câteva mesaje de nemulțumire față de noul program -program de criză- al mijloacelor de transport public și pentru că noi nu putem aprecia cât de multe persoane sunt în situațiile semnalate (…) neuitând că STPT este, până la urmă și ea o entitate în cheia venituri-cheltuieli, vă rugăm să vă consultați angajații și să ne faceți, dacă e cazul, propuneri de ajustare a programului stabilit. Vă asigur de totală receptivitate”, notează edilul.

Antreprenorii îl pot contacta pe Robu

Tot pe Facebook, Robu le transmite antreprenorilor de orice fel să-l contacteze. „Ne este, tuturor, extrem de greu în această perioadă. Dar nu să ne lamentăm unii altora vă scriu, ci să ne consultăm ce să facem să ne fie mai ușor (…) Dacă în strădaniile dv simțiți că v-aș putea fi util cu ceva, vă rog, nu ezitați să mă contactați. Fiți siguri că voi face tot ce este în puterile mele pt a vă veni în ajutor”, scrie primarul Timișoarei. În intervențiile sale din ultima săptămână, Robu a adus de două ori vorba despre audiențe online dedicate consultărilor cu mediul de afaceri. Nu a anunțat însă nicio dată la care s-ar putea întâmpla așa ceva.

About Post Author