Robu are voie, Ben-Oni nu! Deputatul PNL, tras de urechi de Orban, după ce a jignit jurnaliștii

Ben-Oni

Doar unii liberali au voie să jignească ziariștii. Alții sunt amenințați cu sancțiuni dacă nu-și cer scuze și mai au ieșiri nervoase. Este și cazul deputatului Ben-Oni Ardelean, admonestat public de Ludovic Orban. Președintele PNL n-a avut aceeași atitudine și în cazul primarului Nicolae Robu.

Ludovic Orban spune că-l va sancționa pe Ben Oni Ardelean, dacă acesta va mai avea o ieșire nervoasă precum cea în care i-a făcut nesimțiți pe ziariștii care voiau să participe la lucrările comisiei de politică externă. „E un comportament în totală contradicție cu atitudinea noastră față de mass-media. Îl consider un accident. L-am sunat imediat imediat să-și ceară scuze imediat jurnaliștilor. A făcut-o. I-am atras atenția că e un comportament atipic pentru noi ca partid. Eu o dată accept așa ceva, după urmează sancțiuni”, a spus Orban, la Digi 24.

Deputatul PNL de Timiș Ben Oni Ardelean a răbufnit miercuri la adresa jurnaliștilor. Acestora nu li se permisese anterior accesul la o ședință a Comisiei de Politică Externă. Ardelean le-a spus că nu mai acceptă „niciun fel de tupeu și nesimțire” și i-a amenințat cu retragerea acreditărilor. Ulterior, deputatul de Timiș a intervenit telefonic la Realitatea TV. El și-a cerut scuze, spunând că a fost stresat.

Interesant este însă că Ludovic Orban nu a adus niciodată în discuție, până acum, „atitudinea față de mass-media” în cazul primarului Nicolae Robu. De-a lungul timpului, acesta a avut mai multe ieșiri necontrolate la adresa jurnaliștilor. În martie 2018, ziariștii din Timișoara au boicotat conferințele de presă ale edilului, după ce acesta i-a numit „paraziți sociali” și i-a comparat cu prostituatele. Pe lângă aceste „gratulări”, aproape că ieșirea lui Ben-Oni Ardelean pare o mângâiere pe creștet…

About Post Author