Robert Kristof și-a făcut bagajele și pleacă din primărie: Viața nu începe și nu se termină cu o funcție

robert kristof

Încă administrator public al Timișoarei, Robert Kristof pleacă din primărie. Momentan este în concediu, dar și-a luat deja rămas bun de la cei de pe CD Loga. Kristof a stat cinci ani în instituția condusă, până acum, de Nicolae Robu.

„Viața nu începe și nu se termină cu o funcție. Au fost 5 ani frumoși pe care i-am petrecut în Primăria Municipiului Timișoara, 5 ani în care am avut ocazia să pun umărul la foarte multe proiecte care au îmbunătățit semnificativ viața timișorenilor. Poate că nu am fost foarte activ online în a prezenta ceea ce fac, însă vă asigur că am dat 100% în toate proiectele și tot timpul am fost orientat să găsesc soluții chiar și acolo unde unii spuneau că e imposibil, iar la multe dintre realizările pe care le vedeți în oraș, am pus și eu umărul”, a postat, pe Facebook, Robert Kristof.

Kristof, absolvent de Politehnică, este city manager al Timișoara din noiembrie 2016, după ce a promovat un concurs la care a fost singurul candidat. Anterior, el ocupase funcția de consilier personal al primarului Nicolae Robu și a fost, timp de câteva luni, și consilier local.

„A fost o onoare să fiu City Managerului Timișoarei și plec cu fruntea sus, dar și optimist. Îi mulțumesc domnului Nicolae Robu pentru colaborarea din acești ani, îl felicit pe Alin Nica pentru rezultatul obținut, iar lui Dominic Fritz îi urez succes în mandatul ce urmează! Multumesc, Timișoara”, a conchis Robert Kristof. Acesta este momentan în concediu, dar și-a golit deja biroul de la etajul I al clădirii de pe CD Loga 1 și și-a luat rămas bun de la colegi.

About Post Author