Restricții la Cadastru. Audiențe, doar prin telefon sau e-mail

cadastru

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Timiș restricționează accesul în sediul său și al birourilor din județ. Timișenilor li se recomandă să apeleze la serviciile online.

În perioada 11 – 31 martie, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Timiș, precum și în cadrul birourilor din Lugoj, Făget, Deta și Sânnicolau Mare. Audientele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul lunii, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului.

„Pentru a preveni și limita răspândirea Covid-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Timis sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile”, transmit cei de la Cadastru.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Timiș și prin intermediul unui call-center. Acesta va funcționa de luni până joi, între orele 8 și 16.30, și vineri, între orele 8 și 14. Numerele de telefon destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Timis sunt:

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timișoara

  • Registratură public
    0735-950666, 0743-067541
  • Registratură autorizați
    0374-408.145
  • Registratură notari
    0374-408140

About Post Author