Politehnica Timişoara şi Rapid Bucureşti şi-au împărţit frăţeşte punctele

Politehnica Timişoara

Stadionul „Dan Păltinişanu” a prins din nou viaţă, preţ de mai bine de 90 de minute, în timpul jocului dintre Politehnica Timişoara şi Rapid Bucureşti, încheiat la egalitate, 0 – 0.

Peste 5.000 de specatori au asistat la un joc cu puţine ocazii de gol. Debutul jocului dintre Politehnica Timişoara şi Rapid Bucureşti a fost şocant. La doar 5 minute de la startul jocului care a fost dat de pugilistul Flavius Biea, Alexandru Cherecheş, fundaşul stânga al Politehnicii, şi Roberto Băjan, fundaş dreapta la Rapid, au dat cap în cap. Timişoreanul a fost făcut KO, ceea ce a dus la eliminarea fundaşului bucureştean. Cherecheş a fost transportat cu ambulanţa la spital şi a fost înlocuit cu Sergiu Popovici.

Prudență de ambele părți

Jucătorii celor două echipe au resimţit impactul evenimentului din minutul 5 pe întreg parcursul primei reprize. Cu un om în plus, Politehnica Timişoara şi-a asumat rolul echipei mai fricoase, de teama de a nu primi gol de la Rapid, o echipă cu apetit ofensiv. Fundaşii lui Octavian Benga au înţeles foarte bine partitura gândită de antrenorul lor. Ei au făcut un joc fără greşeli care să genereze ocazii prea mari la poarta lui Rareş Murariu.

A doua repriză a jocului a avut acelaşi scenariu, cu Politehnica Timişoara extrem de atentă să nu primească gol şi cu Rapid Bucureşti, o echipă care a lăsat de înţeles că e mulţumită să plece de la Timişoara şi cu un punct, după un joc în care a evoluat cu un om în minus.

Politehnica Timişoara a coborât pe locul 10, după această etapă, dar jucătorii lui Octavian Benga se află la doar 5 puncte de viceliderul CS Mioveni (37 de puncte), având un joc mai puţin.

About Post Author